<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1807140382886183&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Over de Xerius-blog

Wij geloven in ondernemers. Maar het is belangrijk om je goed te informeren voor je van start gaat, zo wordt je eigen zaak ongetwijfeld een succes. En daar willen we met onze blog een stukje aan tegemoet komen. Ondernemen is geen vies woord, maar iets positief. Iedereen zou moeten ondernemen!

 

Xerius loves guestbloggers

De beste verhalen komen van mensen die dag in dag uit in de ondernemersbusiness zitten. Ondernemers zelf, maar ook boekhouders en accountants of andere organisaties die ondernemers ondersteunen.

Met welke vragen zitten startende ondernemer of zijn er angsten die ongegrond bleken te zijn? Zijn er valkuilen die vermeden kunnen worden met de juiste voorbereiding? Naar die verhalen zijn wij op zoek!

 

Enkele regels

We hanteren enkele regels voor artikels van guestbloggers:

  • Positiviteit. We kiezen er voor om de positieve kant van het ondernemen in de verf te zetten. Ondernemers hebben lef en dat willen we in onze blogartikels zeker benadrukken en toejuichen.
  • We gaan voor kwalitatieve blogartikels met meerwaarde (nuttige tips, praktisch advies,…). Bekijk zeker de artikels op onze blog om inspiratie op te doen.
  • Artikels moeten informatief zijn, maar ook toegankelijk voor de gemiddelde lezer. Vermijd daarom vakterminologie of te lange zinnen en paragrafen. Gebruik gerust opsommingen of visuals.
  • Een blogartikel is geen promotie-artikel. Ere wie ere toekomt uiteraard, elke guestblogger wordt onderaan het artikel vermeld met een link naar je website. Maar blogartikels zuiver ter promotie van een dienst of een bedrijf worden niet gepubliceerd.
  • Artikels moeten exclusief zijn. We nemen geen artikels over die al ergens anders gepubliceerd zijn.
  • Als lengte voor een artikel opteren wij voor minimum 500 woorden. Goed geschreven artikels mogen ook langer zijn als de inhoud zich daartoe leent.
  • Neem zeker links naar andere websites of andere blogartikels op in je artikel.
  • Blijf jezelf, humor mag!
  • Zie je het niet zitten om zelf in de pen te kruipen, maar heb je wel een idee voor een geweldig blogartikel? Laat het ons dan zeker ook weten via het formulier.
 

Deel deze pagina