Inspiratiesessie Innovatief en creatief denken

Veel mensen denken dat creativiteit een aangeboren talent is. Maar niks is minder waar. In de opleiding ontdekt u hoe u uw observatiekracht en individuele creativiteit vergroot. Zo bent u beter gewapend tegen nieuwe uitdagingen, complexe problemen of onverwachte situaties. 

Innovatief en creatief denken als essentieel element

Al van de ‘Zwarte Zwaan’ gehoord? Het is een zeldzame diersoort, dat weet u waarschijnlijk wel. Maar een zwarte zwaan verwijst in de economische wetenschap ook naar de impact van het hoogst onwaarschijnlijke, naar gebeurtenissen die we niet zien aankomen. Wat heeft dat me u, de vrije beroeper te maken? Ook u zal zich moeten voorbereiden op een turbulente maar vooral uitdagende toekomst. Ook u bent meer dan ooit ondernemer waarvan een uitmuntende service wordt verwacht. Maar hoe pakt u dat concreet aan en hoe kan u die permanente verandering het hoofd bieden?

Xerius Faculty nodigt u graag uit op de conférence ‘Innovatief en creatief denken voor de vrije beroeper’ door Dirk De Boe van Creashock op 11 juni in Bluepoint Berchem.

Tijdens deze conférence krijgt de vrije beroeper anno 2019 alle aandacht. Hoe vergroot u uw observatiekracht en vooral uw individuele creativiteit? Hoe kan ik bestaande patronen doorbreken en mijn ideeën beter verkopen? Na de conférence bent u professioneel beter gewapend en zal u voortaan meer creativiteit aan de dag kunnen leggen!

 

 

Op het programma alles om u als vrije beroeper te wapenen tegen een nieuwe professionele toekomst

 

11 juni in Bluepoint Berchem – Filip Williotstraat 9 in 2600 BerchemHet programma

van koffie tot dessert

  • 12u30-13u30: ontvangst en broodjeslunch
  • 13u30-14u45: inspiratiesessie
  • 14u45-15u00: pauze (koffie + fris)
  • 15u00-16u00: vervolg van de sessie
     

Xerius reserveert jouw plaats voor

€110,00 exclusief btw

 

Via KMO-opleidingscheques krijg je €44 terug. Je neemt dus deel voor maar €66.

Meer van dat? Ontdek hier het volledige programma van Xerius Faculty.

Gegevens deelnemer

Opleidingsmoment kiezen