Ondersteun het advies aan jouw klanten als partner van Xerius

Richt jouw bedrijf of organisatie zich ook tot zelfstandigen en ondernemingen? Laat ons de handen in elkaar slaan, en zo onze gezamenlijke klanten nog beter van dienst zijn. Ondersteun je advies met onze onschatbare expertise in sociale zekerheid en ons uitgebreide arsenaal aan digitale tools.

Waarom samenwerken met Xerius?

Met Xerius neem je een klokvaste sneltrein richting zelfstandigen en ondernemers. Jaar na jaar groeit onze organisatie. In amper één decennium verdubbelde ons ledenaantal, dat nu op méér dan 160.000 zelfstandigen aftikt. Sinds 2014 zijn wij het grootste ondernemingsloket op de markt.


Het geheim? Het hoge niveau van onze dienstverlening. Dat bewijst de regelmatige doorlichting van alle sociale verzekeringsfondsen, waarbij de overheid het correcte beheer van de dossiers evalueert. Al 6 jaar op rij scoort Xerius de hoogste punten van de klas.


Dat puike resultaat is geen toevalstreffer. Ook in een onafhankelijke bevraging bij boekhouders en accountants eindigde Xerius als primus. Daar scoorden wij het hoogst op het vlak van dienstverlening, vakkennis en digitale tools.


Welke voordelen biedt Xerius jou als boekhouder?


Je administratie wordt eenvoudiger

  • Je krijgt toegang tot al onze online toepassingen, die de meest geavanceerde zijn in de markt.
  • Je beheert je klantendossiers volledig online op één enkele plaats: Accdesk. Dat maakt beheer, opvolging en actualisering van je administratie zoveel makkelijker.
  • Je volgt het verloop van iedere aanvraag gedetailleerd op.
  • Je kan onze online diensten 100% integreren met je eigen website.

 

Je maakt gebruik van onze tools

Zo krijg je automatisch toegang tot waardevol advies voor je klant, zoals relevante diensten en mogelijke optimalisaties.

  • loopbaanadvies
  • pensioensimulatie
  • moederschapshulp en dienstencheques.

Je benut de kennis en expertise van onze medewerkers

Onze meest waardevolle tool blijft de proactiviteit, kennis en expertise van onze mensen, die elke vraag beantwoorden met kennis van zaken. Die expertise kan jij benutten, in je zoektocht naar de gepaste oplossing voor je klant. Ook daar maakt Xerius het verschil, voor jou als partner en voor je klant.
Je bent welkom op gratis opleidingen

Wij houden jou graag op de hoogte van alle evoluties in de sector. Dat gebeurt langs het kanaal dat je verkiest: interactieve infosessies, gerichte mailings, ...Een persoonlijke adviseur staat tot jouw dienst

Als boekhouder krijg je een vaste contactpersoon toegewezen. Deze  toegewijde contactpersoon beantwoordt met zijn of haar team al jouw vragen en die van je klanten. Sociaal statuut? Pensioen? Andere ondernemersvragen? Je adviseur geeft graag advies op maat.


Leg ons het vuur aan de schenen, en schotel ons jouw vragen voor. Dan ontdek je zelf welke meerwaarde Xerius jou als boekhouder kan bieden.


Je contactpersoon maakt graag tijd voor jou. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak waar en wanneer het jou past.

 
Maak een vrijblijvende afspraak

Welke voordelen biedt Xerius jou als dienstenorganisatie voor zelfstandigen?

Werkt jouw bedrijf of organisatie ook voor zelfstandigen en ondernemingen? Dan zijn onze klanten misschien jouw klanten. Samen kunnen we hen nog beter ondersteunen, bijvoorbeeld op events, seminaries en infosessies.


Wij kijken er naar uit om met jou van gedachten te wisselen, en onze gezamenlijke opportuniteiten te ontdekken.


Neem contact met ons op

Dan vertellen wij jou graag meer over de voordelen die jouw organisatie plukt van onze samenwerking. Wij kijken alvast uit naar jouw reactie.


Laat je contactgegevens achter via dit formulier. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Bel of mail je liever zelf? Dat kan ook. Aan jou de keuze.


078 05 00 72
contact@xerius.be