Gewaarborgd inkomen: de fiscaalvriendelijke bescherming op jouw maat

Elke zelfstandige is anders. Dan is het toch logisch dat zijn bescherming dat ook is? Daarom kan je de verzekering Gewaarborgd Inkomen flexibel afstemmen op je situatie. Vergelijk het met een pizza: de bodem is voor iedereen dezelfde, het beleg kies je naar eigen smaak.


- Je inkomen is 24 uur per dag beschermd, 7 dagen per week, overal ter wereld

- Je bent meteen beschermd, zonder wachttijd

- Geen onaangename verrassingen: je premie blijft gelijk doorheen de looptijd

- Makkelijke acceptatie: een medisch onderzoek is meestal niet nodig

Je redt het niet met minder dan 900 euro per maand

1 actieve persoon op 10 wordt langere tijd arbeidsongeschikt. Je houdt er dus best rekening mee dat het ook jou kan overkomen. Kan jij in dat geval rondkomen met de uitkering die je als zelfstandige krijgt van het ziekenfonds? Kan jij met 900 euro je huis afbetalen, de lening van je auto aflossen en van een welverdiende vakantie genieten?

Daarom is de verzekering Gewaarborgd Inkomen van Xerius zo’n geruststelling voor jou en je gezin. Elke maand krijg je een extra bedrag bovenop de uitkering van je ziekenfonds. Tijdens die periode van arbeidsongeschiktheid betaalt Xerius ook jouw premie terug.

Een bvba, wat is dat voor iets?
 
Een bvba staat voor – een hele mondvol – een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Maar wat betekenen die woorden nu precies?

 

“Besloten” wil zeggen dat de aandelen van de vennootschap niet zomaar van eigenaar kunnen veranderen. Dat kan alleen met toestemming van de andere vennoten. Je weet dus perfect met wie je in de boot stapt.

 

“Beperkte aansprakelijkheid” betekent dat deze vennoten enkel aansprakelijk zijn voor het bedrag dat ze zelf in de vennootschap stoppen. Met andere woorden: je persoonlijke bezittingen zijn altijd veilig. Je financiële risico’s verkleinen, en dat verklaart waarom de bvba zo populair is bij zelfstandigen.

 

Snel starten is de boodschap. Hoe jonger je de verzekering afsluit, hoe voordeliger je premie.

Snel starten is de boodschap. Hoe jonger je de verzekering afsluit, hoe voordeliger je premie.