Word het uithangbord van Xerius

Sta in de schijnwerpers bij 1 miljoen zelfstandigen in Vlaanderen. Als zelfstandige zet jij je klant altijd centraal. Hoog tijd om de rollen een keertje om te draaien, vinden we bij Xerius. Wat denk je ervan om zelf eens in de spotlights te staan? Grijp je kans, als uithangbord van onze communicatie.

Praktische info

Waarom wil Xerius jou op de gevoelige plaat?

Xerius is er voor jou. Zelfstandigen zoals jij zijn onze maatstaf. Het is daarom niet meer dan logisch om jou te tonen in onze communicatie, in plaats van cliché stockdia’s uit Amerika. Ons advies is no nonsense, dan horen daar toch passende foto’s bij?
Welke foto’s nemen we van jou?

De foto’s tonen jou zoals je echt bent: als een zelfstandige met een passie voor je zaak. Het speelt geen rol of je M, V of X bent, 19 of 99 lentes telt, jezelf knap of gemiddeld vindt, met je handen werkt of met je hoofd. Je kiest zelf waar en in welke pose de fotograaf het kiekje neemt.
Waar gebruikt Xerius je foto’s?

Jij kan verschijnen op onze website, op een brochure, een folder of flyer.
Een prijswinnende fotograaf neemt je foto

Leo De Bock is de huisfotograaf van Xerius. Zoals je merkt op zijn website, vertellen elk van zijn foto’s een verhaal. Dat is geen toeval, want Leo is een gewezen documentairemaker wiens reportages internationaal in de prijzen vielen. Ook jouw foto zal meer zijn dan gewoon een prachtig portret, en het verhaal vertellen van je passie en je toewijding aan je klanten en je zaak.
Wat zijn jouw voordelen?

Jij en je zaak krijgen een podium om U tegen te zeggen. Je staat in de kijker bij 1 miljoen andere zelfstandigen. Bij sommige foto’s voorzien we plaats voor extra uitleg, die jij kiest. Bovendien mag je de foto’s ook zelf gebruiken voor je communicatie. Je krijgt dus zomaar een professionele fotoshoot in de schoot geworpen.
Hoe doe je mee?

De belangrijkste stap: schrijf in. Liefst nu meteen. De fotosessies worden immers vastgelegd in volgorde van inschrijving. De fotograaf neemt contact met jou op, en bespreekt dan alle details. De praktische afspraken vind je hier terug.
JA, ik schrijf me nu in