<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1807140382886183&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Aanmelden Xerius Drive >

Registreren als syndicus: regel het eenvoudig online

Registreer je hier als Syndicus in de KBO

Voor wie?

Als syndicus van een of meerdere verenigingen van mede-eigenaars (VME’s) ben je wettelijk verplicht om je mandaat vóór 1 april 2018 in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) te registreren. 

Zowel professionele als niet-professionele syndici moeten zich in de KBO inschrijven. Wie niet registreert, overtreedt de wet en begaat een deontologische fout. En daar staan mogelijk sancties op.

Deadlines

VME’s die sinds 1 april 2017 zijn opgericht en syndici die sindsdien benoemd werden, moeten zich binnen de 8 dagen in de KBO registreren.


Syndicus registreren

Praktisch

Voor je registratie wordt er standaard 87 euro per VME aangerekend (wettelijk bepaald tarief). Daarnaast heb je ook het verslag van de algemene vergadering nodig, dat bewijst dat jij de syndicus van de VME bent.

Aan de slag? Registreer je hier eenvoudig online als syndicus.

Je bent syndicus van meerdere gebouwen? Geef ons een seintje via syndicus@xerius.be en dan bezorgen we je graag een administratieve oplossing op maat.