Stop inefficiëntie op kantoor & win meer tijd voor groei.

 

Workshop “Groeikansen voor accountants”

Met Sandra Ohm, business inspirator voor accountants

Vrijdag 20 september 2024 van 10 tot 15 uur

Workshop “Groeikansen voor accountants”

Elke klant heeft jouw expertise als accountant hard nodig. Niet om cijfertjes in te vullen, maar om mee te denken, vooruit te kijken en advies te geven. Met andere woorden: om te doen wat AI nooit zal kunnen.

 

De toekomst van jouw kantoor staat dus bol van kansen. Tenminste, als je de tijd krijgt om die te grijpen. Want tussen droom en daad staan praktische bezwaren in de weg, zoals Willem Elsschot schreef. In jouw geval: inefficiëntie, in de vorm van werkzaamheden die veel tijd in beslag nemen en geen meerwaarde vormen.


Ruim deze belemmeringen op in de workshop met Sandra Ohm

Waar zit precies de inefficiëntie bij jou op kantoor? Hoe ontstaan deze hinderpalen en waarom? Samen met Sandra identificeer je concrete verbeterpunten. Je krijgt praktische tips om – met de jaarrekening als groeimotor – de inefficiëntie om te zetten in meer tijd voor groei. En dat reeds vanaf de volgende ochtend, zodra je op kantoor komt.


Het resultaat van de workshop

 • je verbetert de werking van je kantoor.
 • je verlaagt je werkingskosten.
 • je kan meer focussen op resultaat en klantwaarde.
 • je maakt het werk van je medewerkers boeiender.
 • je wint tijd om meerwaarde te creëren voor je klanten. Met als gevolg: een grotere klantentrouw.
Schrijf je in

Niet luisteren maar doen – voor onmiddellijk resultaat

Sandra Ohm is geen professor die vooraan een cursus staat op te dreunen. Integendeel, in haar workshop word je geïnspireerd, gemotiveerd en geactiveerd. De experte gaat aan de slag met jouw persoonlijke situatie en uitdagingen, met direct toepasbare tips als resultaat. Zij creëert een echte vertrouwenssfeer, die jou en de andere deelnemers uitnodigt om vrijuit te praten.

 

Sandra Ohm is een “business inspirator voor accountants”. Zij bekleedde hoge functies in de financiële wereld, waardoor zij een unieke kijk heeft op de werking van accountantskantoren. Deze zijn vaak gefocust op vaktechniek en inhoud, maar missen oog voor kansen en organisatieontwikkeling.

 

Vanuit haar ervaring ontwikkelde Sandra deze workshop. Het doel: jou inspireren om slimmer en efficiënter te werken, zodat jij meer tijd krijgt om toegevoegde waarde te creëren voor je klanten. Toegevoegde waarde, waarvoor jouw klanten graag de juiste prijs betalen.


De workshop praktisch

 • Op vrijdag 20/09/2024 van 10u00 tot 15u00.
 • Je neemt deel voor € 349 (exclusief btw).
 • Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan krijg je 30% korting en doe je mee voor € 244,30 euro (exclusief btw).
 • Je ontvangt een ITAA-vormingsattest van 4 uren.
 • Plaats van afspraak: Xerius, Brouwersvliet 4, 2000 Antwerpen. Parkeren kan onder het gebouw van Xerius.

 

Meer inlichtingen over deze workshop? Je Xerius accountmanager staat graag tot jouw dienst.

 

Schrijf je in

De mening van accountants zoals jij

"Sandra’s aanpak sprak ons enorm aan, en het was een schot in de roos om haar uit te nodigen voor een workshop."

Nicholas De Nil, CEO Bizzcontrol

"Het was zó persoonlijk en je bent gepassioneerd. Je hebt ons echt iets gegeven, ik heb ervan geleerd. Dat was van grote meerwaarde."

Tom Verachtert, A&T Boekhouding en Fiscaliteit

 "Sandra kreeg dingen boven water die anders onder de radar zouden blijven. Ze zorgde voor een uitstekende sfeer, waarin iedereen zich vrij voelde om te spreken."

Stefan Stremersch, Stremersch Accountancy

"Tijdens de workshop  zijn mijn ogen geopend. Ik heb bijvoorbeeld onze afboekuren geanalyseerd en schrok van het grote aantal. We hebben maatregelen genomen en werken direct veel efficiënter. Een quick win uit deze workshop."

Reinoud de Boer, DCHTBJ!

Schrijf je in voor de workshop

Belangrijk: Sandra Ohm gaat concreet aan de slag met jouw uitdagingen. Daarom is het aantal deelnemers strikt beperkt tot 12 accountants. Schrijf dus zo snel mogelijk in. Alleen dan ben je zeker van je plek.


Veelgestelde vragen

 • Hoe bereik ik makkelijk Xerius?

  Kom je met de auto? Stel je gps in op het adres “Brouwersvliet 4, 2000 Antwerpen”.

   

  Parkeren kan ondergronds bij Xerius. De garage bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw. Aan de slagbomen bel je aan met het paswoord “workshop Sandra Ohm”. Via de oranje deur kan je dan de lift nemen naar de eerste verdieping, waar de workshop plaatsvindt.

   

  Neem je het openbaar vervoer? Stap dan uit in Antwerpen Centraal Station. Ga vervolgens naar perron 10, waar je bus 17 neemt richting Brouwersvliet. Stap af aan de halte Felixarchief. 400 meter verderop vind je de voordeur van Xerius.

 • Is er ook catering voorzien?

  De workshop duurt van 10 tot 15 uur. Daarom voorziet Xerius lekkere broodjes voor de lunch, waaronder een vegetarisch aanbod. Wens je bepaalde allergieën door te geven? E-mail naar workshop@xerius.be, dan houden we daar graag rekening mee.

 • In welke taal vindt de workshop plaats?

  Sandra Ohm spreekt Nederlands, en bijgevolg is dat ook de taal van de workshop.

 • Ik ben nog geen partner van Xerius. Kan ik ook deelnemen?

  Jazeker, ook als accountant die niet werkt met Xerius ben je van harte welkom.

 • Kan ik met meerdere personen inschrijven?

  Dat is niet de bedoeling, omdat het aantal deelnemers strikt beperkt is tot 12 personen. Maar de tips en tricks die je leert kan je wel meteen toepassen in je eigen kantoor. Je medewerkers plukken daar dus mee de vruchten van.

 • Is de workshop bedoeld voor grote of kleine kantoren?

  Inefficiëntie maakt geen onderscheid tussen groot of klein. Daarom is elk kantoor, van 1 tot 999 personen, gebaat met de tips van Sandra Ohm.

 • Krijg ik een ITAA vormingsattest?

  Jazeker, je aanwezigheid op de workshop levert een attest op van 4 uren.