Samenwerken met Xerius: win-win-win voor iedereen

Bestaat jouw missie uit het ondersteunen van zelfstandigen? Laat ons samen de schouders zetten onder dat nobele doel. In een partnerschap waar jij, Xerius en onze gezamenlijke doelgroep beter van worden.

Wat Xerius dag na dag betekent voor meer dan 238.000 zelfstandigen

Een zelfstandige staat op eigen benen. Toch heeft hij ondersteuning nodig om overeind te blijven. Die levert Xerius van start tot stopzetting met een ondernemingsloket, een sociaal verzekeringsfonds en een onderlinge verzekeringsvereniging.


Ons ondernemingsloket loodst beginnende zelfstandigen naar de start. We helpen de starter met alle formaliteiten, zoals zijn ondernemingsnummer, btw-nummer en eventuele vergunningen.


In één moeite door sluit Xerius de starter aan bij het sociaal verzekeringsfonds. Zo geniet hij van sociale rechten, zoals pensioen, groeipakket en bescherming bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Leuk om even mee te geven: Xerius hanteert daarbij de laagste werkingskost in de markt.


Voor bijkomende bescherming is de zelfstandige welkom bij de onderlinge verzekeringsvereniging. Een extra pensioenkapitaal? Een verzekering gewaarborgd inkomen? Xerius zorgt voor een dekking op maat. Tegelijk steekt de zelfstandige een mooi belastingvoordeel op zak.


Ondersteunt jouw bedrijf of organisatie ook zelfstandigen en ondernemers? Laat ons dan de handen in elkaar slaan. De meer dan 238.000 klanten van Xerius zien jouw advies en expertise graag komen.

Jouw voordelen als Xerius partner

Een win-win-win situatie: dat is het doel van onze samenwerking. Jij wordt er beter van, de zelfstandige eveneens en tot slot ook Xerius. Daarom stellen wij de uitgebreide kennis en expertise van onze medewerkers ter beschikking. We leggen ook ons e-partnerplatform op tafel, net als ons immense netwerk van meer dan 238.000 zelfstandigen. We beschikken zelfs over een geheim wapen: onze intense samenwerking met 30.000 boekhouders en accountants.

Wij wisselen graag met jou van gedachten

Wedden dat we snel interessante opportuniteiten ontdekken? Vul hieronder je gegevens in, en Xerius neemt contact met je op voor een afspraak. Wij kijken alvast uit naar je reactie.

 


Gegevens