• Samenwerken met Xerius

Samenwerken met Xerius

België is een paradijs voor KMO’s. In 2018 vormden zelfstandigen en kleine ondernemingen liefst 99,2% van alle bedrijven. Xerius ondersteunt die vloedgolf aan ondernemerschap, en dat doen wij graag samen met jou. Want het mooiste woord uit het economische jargon is toch “win-win”?

Waarom is partner worden van Xerius zo interessant voor jou?

  1. Xerius is het grootste ondernemingsloket van België. Onze portefeuille telt meer dan 238.000 zelfstandigen en 110.000 vennootschappen.
  2. Je werkt samen met de allerbeste specialisten in de sociale bescherming van zelfstandigen. Onze adviseurs bouwen verder op 50 jaar ondernemingsexpertise in dit domein.
  3. Je krijgt toegang tot de meest gebruiksvriendelijke digitale tools en services op de markt. Dat maakt administratie een stuk eenvoudiger, en daar pluk jij mee de vruchten van.

Waarom we bij Xerius best fier zijn op ons werk

De overheid houdt de werking van alle sociale verzekeringsfondsen regelmatig tegen het licht. Al zes keer op een rij scoort Xerius daarbij de hoogste punten van de klas. Ook een onafhankelijke enquête* bij boekhouders en accountants rangschikte ons als koploper op het vlak van dienstverlening, vakkennis en digitale tools.

Bij Xerius zijn we best trots op deze schouderklopjes. Het bewijst dat wij met onderscheiding slagen in ons opzet: het werk van jouw klanten zoveel mogelijk verlichten. Zo kunnen zij hun tijd en energie wijden aan wat echt telt: hun zaak.


*Bron: “Go-to-market accountants”, onafhankelijk onderzoek Profacts, november 2017

Versterk ons netwerk van boekhouders

Achter elke succesvolle zelfstandige staat een betrokken boekhouder. Die betrokkenheid hebben jij en Xerius met elkaar gemeen. Laat ons daarom de handen in elkaar slaan, en versterk ons netwerk van 3.000 professionele boekhouders en accountants. Dan maak ook jij gebruik van de Xerius troeven.

Meer info

Krijg elk jaar toegang tot 25.000 startende zelfstandigen

Als grootste ondernemingsloket van België ondersteunt Xerius elk jaar 25.000 zelfstandigen bij hun opstart. Die hebben allemaal behoefte aan bescherming. Wil jij als makelaar deze groep correct en professioneel adviseren? Dan heet Xerius jou welkom als partner.

Meer info

Wij ondersteunen graag mee jouw idee

Het is de missie van Xerius om het leven van ondernemers makkelijker te maken. Heb je suggesties om bestaande diensten te verbeteren? Of wil je samen met ons een nieuwe service opzetten? Wij zetten graag mee de schouders onder jouw idee.

Laat ons praten