Opleiding – Winstadviseur in 30 minuten per week

Klanten verwachten altijd meer advies van hun accountant of boekhouder. Dat bleek ook uit onderzoek dat de UHasselt uitvoerde in opdracht van Xerius. De opleiding “Winstadviseur in 30 minuten per week” geeft u concrete tips en tricks om uw adviserende rol uit te breiden en uw facturatie aan te passen aan die meer uitgebreide dienstverlening. Of we overtuigd zijn van het nut van deze opleiding? Heel zeker. Zo zeker, dat we een toepasbaarheidsgarantie toevoegen aan dit aanbod.

Uw winst na deze opleiding

 • Meer tijd voor uw klanten– zodat u hen echt kunt coachen en helpen hun doelen te bereiken.
 • Meer tijd voor uzelf – dankzij tips om uw werk beter te spreiden, vermijdt u extreem drukke periodes.
 • Hogere omzet – met enkel leuke klanten en zonder harder te werken.
Word winstadviseur op uw eigen tempo

De boekhoudwereld verandert in hoog tempo. Klanten willen meer, sneller en beter. Volgt u als boekhouder, accountant of fiscalist niet? Dan krijgt u, eerder vroeg dan laat, te maken met prijsdruk en concurrentie.


Daarom is het tijd u te onderscheiden. Hoe? Word winstadviseur. Begeleid je klant bij het behalen van zijn échte doelen. Zo verhoogt u zijn omzet en de uwe.
Welke onderwerpen mag u verwachten?

Alle onderwerpen komen langs, van het voeren van betere verkoopgesprekken tot het stellen van betere coachingsvragen. En van het vragen van hogere tarieven tot het inrichten van uw marketing- en salesfunnel.
Wie haalt het meest uit deze opleiding?

U bent een moderne boekhouder, accountant, relatiebeheerder of belastingexpert. U gaat mee in de automatiseringsslag. Uw doel? Met minder moeite uw werk doen, zodat er meer tijd overblijft om klanten te begeleiden. Dat u daarbij een hogere omzet realiseert, is handig meegenomen.


Dankzij super praktische wekelijkse videolessen mét korte opdracht, zet u een jaar lang, iedere week stappen richting dit doel.

Wie is Femke Hogema?

Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals BV en Healthy Finance waarmee ze ondernemers, boekhouders en accountants inspireert om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen.


Ze schreef de boeken:

 1. Winstgevende Plannen - nummer 1 bestseller,
 2. De Winstadviseur - dat in 2020 internationaal werd uitgebracht onder de naam The Profit Advisor,
 3. Financiën voor ZZP’ers, waarvan meer dan 20.000 exemplaren over de toonbank gingen,
 4. En Succesvol Ondernemen in Crisistijd (2021) over mindset, cashflow en strategieën.

Ze haalde de Profit First-methode naar onze contreien en is een veelgevraagd spreker.

Praktische info

Waar en wanneer?

De volledige opleiding gebeurt online. U volgt de opleiding dus wanneer het u best past.


Wanneer u zich inschrijft voor deze opleiding krijgt u toegang tot een online leeromgeving. Daar staat – gedurende 48 weken – iedere week een nieuwe videoles voor u klaar. Iedere les duurt een half uur. Dat zijn dus maar 30 minuten per week om uw carrière een turboboost te geven.


Bovendien krijgt u toegang tot een besloten Facebookgroep om vragen te stellen, te sparren en successen te delen.
Hoeveel bedraagt uw investering?

De volledige opleiding krijgt u voor 2.497 euro, exclusief btw. U kunt wel gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Dat scheelt een flinke slok op de borrel. U krijgt dan namelijk tot 30% korting en betaalt nog 1.747,90 euro exclusief btw.


En wat meer is. Dankzij de toepasbaarheidsgarantie slaapt u op twee oren. We zijn ervan overtuigd dat u de lessen uit deze opleiding meteen kan toepassen om uw kantoor verder te laten groeien. Merkt u, na 10 lessen, waarvan u er minstens 8 volgde: ik ben toch niet tevreden? Dan betalen wij uw opleiding terug, met uitzondering van de administratieve kosten die we maakten voor uw inschrijving (250 euro).

Studiepunten en certificaat

Volgt u alle lessen? Dan ontvangt u het door Femke Hogema ondertekende Winstadviseur Certificaat en een digitaal embleem voor op uw website of social media profiel.


U krijgt bovendien een vormingsattest, erkend door het ITAA, van 12 uur.

Ik schrijf mij in

Misschien vraagt u zich dit nog af?

 • Wanneer start de opleiding?
  Vanaf 24 september 2021. Op die dag krijgt u de eerste les toegestuurd. Daarna ontvangt u iedere week een nieuwe les en bepaalt u zelf het ritme van uw opleiding.
 • In welke taal gaat het programma door?
  De sessies worden gegeven in het Nederlands.
 • Wat als ik deze week geen half uur tijd kan vrijmaken?
  Dat is geen probleem. U kunt altijd terug naar oude lessen kijken. We raden wel aan om het wekelijkse ritme zo goed mogelijk te volgen. De kracht van de opleiding zit in de regelmaat. Iedere week een stap vooruit. Zo creëert u het beste resultaat.
 • Ik werk (nog) niet met Xerius, kan ik toch deelnemen?
  Ja, dat is geen enkel probleem. 
 • Welke onderwerpen komen aan bod in de opleiding?
  Een overzicht van alle lessen krijgt u hier.