De nieuwe vennootschapswet: wat verandert er voor u als boekhouder of accountant?

Het langverwachte nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV) staat voor de deur. Op 1 mei 2019 gaat de nieuwe wetgeving van kracht met als doel het aantal vennootschapsvormen te vereenvoudigen. Verder wordt het minimumkapitaal afgeschaft, wijzigt de bestuurdersaansprakelijkheid en wint het financieel plan aan belang. Wat betekent deze nieuwe wetgeving voor uw klanten? En wat verandert er voor u als boekhouder of accountant? Cresco, specialist in vennootschapswetgeving geeft tekst en uitleg.

Waarom u zeker moet komen?

  • Na deze sessie bent u volledig mee met de nieuwe wetgeving. Zo blijft u voor uw klanten de professionele adviseur die ook met de nieuwste wetgeving raad weet. 
  • Gastsprekers Olivier van Raemdonck (senior associate) en Filip De Schouwer (managing partner) van Cresco dompelen u onder in deze nieuwe wetgeving. Cresco is een absolute referentie in als het over vennootschapswetgeving gaat. U mag dus gerust zijn, uw vragen worden correct beantwoord door autoriteiten in het vakgebied.
  • En mooi meegenomen: u verliest geen tijd met opzoekwerk op uw bureau of thuis. U stelt al uw vragen tijdens het netwerkmoment meteen aan Cresco of aan één van onze Xerius medewerkers.
 

Kies de gratis infosessie van uw voorkeur

Het enige wat u nu nog moet doen is een locatie kiezen en inschrijven. Een aantal dagen voor het event sturen we u via e-mail een herinnering. Na het event ontvangt u een vormingsattest van 2 uur.

Locaties

Antwerpen


Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen

  • Volzet! maandag 1 april namiddagsessie, kantoor Xerius & SD Worx President Kennedypark 33, 8500 KortrijkVlaams-Brabant
Limburg

 

Verloop van de sessie

Ochtendsessies

8u30 Ontvangst en ontbijt

9u00 - 11u00 infosessie


Namiddagsessies

12u30 Ontvangst en broodsjeslunch

13u00 - 15u00 infosessie