Wat doet OVV voor jouw inkomen en pensioen?

Het sociaal vangnet voor zelfstandigen vertoont vele gaten. Om je inkomen en pensioen te beschermen kan je rekenen op de steun van Xerius Onderlinge Verzekeringsvereniging. Zo mag jij op beide oren slapen: zowel tijdens je loopbaan als erna zijn jij en je gezin verzekerd van een inkomen.

Hoe Xerius Onderlinge Verzekeringsvereniging jou als zelfstandige ondersteunt

Jouw sociale zekerheid is het favoriete domein van Xerius OVV. Wij weten als geen ander waar precies de gaten zitten in je bescherming – en vooral: hoe je deze dicht kan stoppen. Dat doe je met de juiste aanvullende sociale verzekering, die jouw inkomen als zelfstandige beschermt bij ziekte, ongeval en overlijden. En die jou op de koop toe een mooi extra pensioenkapitaal oplevert.


Waarvoor ben je bij Xerius OVV aan het juiste adres?

Xerius beschikt over een onschatbare expertise over het sociaal statuut van zelfstandigen. Dat laat onze experts toe om oplossingen te ontwikkelen die precies doen wat jij nodig hebt: je pensioen opbouwen en je inkomen beschermen. Bovendien – en dat is altijd mooi meegenomen – verlaag je met deze producten ook nog eens je belastingen. Je plukt dus dubbel de vruchten van je keuze voor Xerius OVV.


Meer pensioen dankzij een aanvullend pensioenkapitaal

  • Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ): drie aantrekkelijke formules
  • Individuele Pensioentoezegging (IPT): op maat van bedrijfsleiders met een vennootschap
  • Individueel Pensioensparen
  • Lange termijnsparen
  • Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ): voor zelfstandigen zonder vennootschap, inclusief aanvullende overlijdensdekking.
Meer informatie over je aanvullend pensioen

Je inkomen beschermd bij arbeidsongeschiktheid

  • Xerius Planet4Life: de unieke formule – alléén bij Xerius OVV – waarmee je fiscaal optimale pensioenopbouw combineert met betaalbare en laagdrempelige bescherming bij arbeidsongeschiktheid
  • Gewaarborgd Inkomen: verzeker jezelf van een uitkering bij ziekte of ongeval
  • Omzetverzekering: bescherm je zaak als jij wegvalt door ziekte of ongeval.
Meer informatie over je bescherming bij ziekte of ongeval


RIZIV Sociaal Statuut

  • elke mogelijke bescherming voor pensioen en inkomen
  • voor artsen, tandartsen, apothekers, kinesitherapeuten, verpleegkundigen en logopedisten.
Meer informatie over je RIZIV toelage

Waarom maak je met Xerius OVV een slimme keuze?

Xerius OVV is een unieke partner voor jou als zelfstandige. Wij zitten als verzekeraar samen in één groep met een sociaal verzekeringsfonds en een ondernemingsloket. Daardoor kennen onze experts cruciale informatie over jouw loopbaan, nodig om jouw sociale bescherming haarfijn af te stemmen op jouw situatie. Door deze interne samenwerking kan onze service bovendien vlotter verlopen dan bij andere aanbieders, die veel aspecten moeten uitbesteden aan externe partijen.

 

Wat ook een hemelsbreed verschil maakt: Xerius OVV heeft geen externe aandeelhouders. Jouw sociale bescherming als zelfstandige is onze allerhoogste prioriteit, niet winst maken. Voor jou als klant is dat een hele geruststelling.


Wat vind je op deze pagina?

Zo contacteer je Xerius Onderlinge Verzekeringsvereniging

Krijg je graag meer informatie?

Onze experts staan met plezier tot jouw dienst.


Ben je al klant?

078 482 564 
verzekeringen@xerius.be


Nog geen klant?

078 05 00 72
contact@xerius.be