Maak een afspraak en kickstart je vrij beroep

Bij Xerius zetten we je op de goede weg om het script van jouw loopbaan als zelfstandige vrij beroeper in praktijk om te zetten. Op deze pagina maak je een afspraak met een van de kenners van Xerius, volledig op jouw maat en wanneer het jou past.

In levende lijve of via video,
aan jou de keuze

Een afspraak regel je eenvoudig via het formulier hiernaast. Geef aan op welke manier jij graag een afspraak maakt en wij contacteren je om datum en tijdstip te prikken. Nu, tijdens de zomervakantie of wanneer de blaadjes al terug van de bomen vallen. Bij jou thuis

Blijf je graag in je eigen zetel zitten? Kan ook. Een van onze kenners komt met plezier bij je langs. En uiteraard houden we daarbij rekening met de twee armlengtes afstand die we moeten houden.Via videocall

Als we met z’n allen één les hebben geleerd tijdens de coronacrisis, dan is het wel dat we via videochat veel verplaatsingen kunnen schrappen. Daarom begeleiden we de regie van jouw openingsscene als zelfstandige even makkelijk via een videocall.


Je ziet, meerdere opties zijn mogelijk. Laat ons via het formulier weten bij welke optie jij het minste plankenkoorts hebt, en wij zorgen voor de rest.


Maak een afspraak

Jouw keuze

Persoonlijke gegevens

Een afspraak? Niet nodig. Ik ben er klaar voor!

Ben je al volledig mee met het script en is voor jou alles zo klaar als een klontje? Perfect. Neem dan meteen een vliegende start en start je onderneming online op.


Dat kan als eenmanszaak:

Eenmanszaak online starten

Of als vennootschap:

Je vennootschap oprichten

Wat vind je op deze pagina?