Je verzekeraar beantwoordt je vragen

Ondernemen is altijd een beetje risico nemen. Maar tegen veel van die risico’s kan je je beschermen en zo voor gemoedsrust zorgen. Hoe jij je als zelfstandige optimaal beschermt? Onze klantenadviseurs staan je bij. Zo bescherm jij jezelf, je gezin en je zaak perfect op maat. Niet te weinig, maar zeker ook niet te veel. Kom met ons in contact via onze digitale tools of op de klassieke manier via telefoon of e-mail.

Stel je vraag op de manier waar jij je het best bij voelt

Kies voor je digitale vriend

Je eerste digitale makker is de XeriusVerzekeringsbuddy. In deze tool beantwoord je een aantal eenvoudige vragen. Op basis van je antwoorden krijg je een inzicht in de mogelijke risico’s die je als ondernemer of zelfstandige in spe tegenkomt. En hij toont je vooral op welke manier je je hiertegen beschermt.

Naar de tool

De tweede digitale vriend waar we je graag aan voorstellen is de Xerius Pensioenbuddy. Hij vertelt je of je op weg bent naar een comfortabel pensioen. Bovendien geeft hij je inzicht in hoe goed je huidige pensioenaanpak scoort. En vooral: hoe je nog beter kunt scoren.

Naar de toolBel ons

Stel je je vragen liever via de telefoon? Laat maar komen.


Heb je nog geen verzekeringsproduct? Vorm dan het nummer 078 05 00 72. Je bereikt ons van maandag tot donderdag tussen 9 en 12u en 13u tot 17u30. Vrijdag stoppen we om 17u.


Heb je al een verzekeringsproduct? Dan bel je naar 078 482 564. We staan voor je klaar tussen 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u30.
Zet je vragen op mail

Schuilt er in jou eerder een schrijver dan een prater? Of passen de kantooruren minder bij jouw agenda? Stuur ons je vragen via e-mail. We krijgen je vragen graag toe op een van de volgende e-mailadressen:

  1. Nog geen verzekering bij ons afgesloten? Stuur je vragen naar contact@xerius.be.
  2. Al een polis bij ons lopen? Richt je vragen aan verzekeringen@xerius.be.Of laat je gegevens achter via het contactformulier

We nemen je bericht ter harte en bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

Jouw keuze

Persoonlijke gegevens