Nieuws per e-mail ontvangen

Dat het belangrijk is om je snel op de hoogte kunnen brengen van belangrijke beslissingen merken we in crisistijden als deze. E-mail is daarvoor het meest geschikte medium. Geef daarom je e-mailadres door. Zo ben je in de toekomst snel mee wanneer het nodig is.

Geef je voorkeur opVul hiernaast je gegevens in. Zo krijg je belangrijk nieuws tijdig in je mailbox. We gebruiken je e-mailadres niet voor reclame, enkel om je op de hoogte te houden van beslissingen en maatregelen die belangrijk zijn voor jou als zelfstandige. Bovendien kun je je op elk moment uitschrijven.


Duid je ook aan op welke manier je je afrekeningen en fiscale attesten wilt ontvangen? Je voorkeur aanpassen kan op elk moment.


Ten slotte vragen we om je rijksregisternummer en je unieke code in te vullen. Jouw unieke code vind je onderaan de brief die je van ons kreeg. Op die manier bestaat er geen enkele twijfel over dat het jouw voorkeur is, en niet die van je naamgenoot.


Technisch probleem bij het invullen van het formulier? Schakel je webbrowser naar Google Chrome, dat geeft het beste resultaat. 

Doordat er vele aanvragen binnenkomen kan het een tijdje duren voor je een bevestigingsmail krijgt. Geen zorgen. Zie je een bedankt-bericht nadat je op verzenden hebt geklikt? Dan verwerken we je aanvraag.

 

Persoonlijke gegevens

Voorkeur betaaldocumenten