Wijzigingen doorvoeren als zelfstandige

Ondernemen is bewegen. Je zorgt er best voor dat je bedrijf ook administratief de pas houdt met je zakelijke evoluties. Telkens je met je bedrijf een stap vooruitzet, zorgen we dat je administratie vlot mee schakelt. Zo ben je altijd met je wettelijke verplichtingen in orde. Zonder gedoe. 

Bedrijfsgegevens wijzigen

Het adres, de naam of je activiteiten wijzigen? Een nieuwe vestiging openen? Een ander rekeningnummer? Alle wijzigingen van je zaak moet je laten registreren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO). Een klus die wij voor jou klaren.

Lees alles over deze dienst
Aansluiting wijzigen

Soms gaan de zaken beter dan verwacht en maak je van je bij- je hoofdberoep. Of studeer je af en kan je niet langer student-zelfstandige blijven. Het zijn maar enkele voorbeelden van wanneer je statuut als zelfstandige verandert. Ontdek welke acties je moet nemen als je persoonlijke situatie wijzigt.

Lees verder
Ondernemingsvorm wijzigen

Beantwoordt de ondernemingsvorm waar je aanvankelijk voor koos vandaag niet langer aan de noden van jouw zaak? Dan is het wellicht tijd om voor een andere ondernemingsvorm te kiezen. Ontdek stap voor stap de weg naar je nieuwe bedrijfsvorm.

Lees verder
Overstappen

Ben je als zelfstandige al ergens aangesloten en wil je overstappen naar Xerius? Dan kan dat mits je enkele spelregels in het achterhoofd houdt.

Lees verder