Nieuws per e-mail ontvangen

Dat het belangrijk is om je snel op de hoogte kunnen brengen van belangrijke beslissingen merken we in crisistijden als deze. E-mail is daarvoor het meest geschikte medium. Geef daarom je e-mailadres door. Zo ben je in de toekomst snel mee wanneer het nodig is.

Geef je voorkeur opVul hiernaast je gegevens in.

Zo krijg je belangrijk nieuws tijdig in je mailbox. We gebruiken je e-mailadres niet voor reclame, enkel om je op de hoogte te houden van beslissingen en maatregelen die belangrijk zijn voor jou als zelfstandige. Bovendien kun je je op elk moment uitschrijven.


We vragen om je rijksregisternummer en je unieke code in te vullen. Jouw unieke code vind je onderaan de brief die je van ons kreeg. Op die manier bestaat er geen enkele twijfel over dat het jouw voorkeur is, en niet die van je naamgenoot.


Krijg je je afrekening en fiscale attesten per post? Doe dan Moeder Aarde een plezier en kies voor de elektronische weg. 
De elektronische afrekening is gemakkelijk, transparant en betrouwbaar. Op die manier zorgen wij er samen voor dat de afvalberg een paar brieven per jaar kleiner wordt. Open je de e-mail met de link naar je afrekening niet? Dan krijgt je een tweetal weken later een betalingsvoorstel per post. Je vergeet dus nooit om je bijdragen te betalen, zodat je sociale bescherming gewaarborgd blijft. Je voorkeur aanpassen kan op elk moment. Het vakje naar de digitale snelweg is alvast vooraf ingevuld.


Technisch probleem bij het invullen van het formulier? Schakel je webbrowser naar Google Chrome, dat geeft het beste resultaat. Safari geeft heel wat problemen.


Zie je een bedankt-bericht nadat je op verzenden hebt geklikt? Dan verwerken we je aanvraag. Dat kan wel tot 5 minuten duren, dus oefen even een aantal minuten geduld tot je het bevestigingsbericht te zien krijgt.

 

Persoonlijke gegevens

Voorkeur betaaldocumenten