Jij als accountant en Xerius: de gedroomde combinatie voor je klanten

Achter elke geslaagde zelfstandige staat een professionele en betrokken boekhouder. Als steunpilaar en vertrouwenspersoon valt jouw belang voor je klanten nauwelijks te overschatten. Omdat Xerius dezelfde missie heeft als jij – zelfstandigen begeleiden naar succes – ondersteunen wij jou. Dat stellen jij en je collega’s erg op prijs. Met een tevredenheidsscore van liefst 90%, om precies te zijn.

Samenwerken met Xerius: handig voor jou, interessant voor je klant

Met jouw professionalisme en knowhow leg je als boekhouder sterke troeven op tafel. Wij helpen je daarbij want:

  • Onze experts staan klaar voor jou;
  • Onze tools vereenvoudigen je administratie en bieden toegevoegde waarde ;
  • Je blijft op de hoogte van alle belangrijke veranderingen op wetgevend vlak;
  • Opleidingen helpen zowel de beginnende medewerker als de ervaren rot vooruit.

Expertise en bereikbaarheid zijn volgens een Profacts-studie het belangrijkst voor de accountant. Xerius behaalt hier een score van 87%.

 

We nemen je klant dus veel werk en kopzorgen uit handen, zodat die bezig kan zijn met wat echt telt voor een zelfstandige: zijn zaak.

Jouw werk zo makkelijk mogelijk maken is onze missie

 

Ons team van specialisten staat continu voor je klaar

Heb je een vraag over sociale bijdragen? Wens je een inlichting over een kersverse wet? Voor elk heet hangijzer hebben wij de juiste expert in huis. Je komt rechtstreeks in contact met deze specialist, zodat je snel antwoord krijgt en meteen weer verder kan.

 

 

Gebruik de nieuwste technologische tools

Voor elke klant beschik je over een digitaal dossier, waarmee je echt tijd bespaart. Je ziet zelfs aankomen met welke noden je klant spoedig zal worstelen, zodat je proactief advies kan geven. Om een voorbeeld te geven: je krijgt vooraf een seintje wanneer het nodig is om de sociale bijdragen aan te passen. Je mag er zeker van zijn: die tips ervaart je klant als een belangrijke meerwaarde.

 

 

Je blijft op de hoogte over alle belangrijke veranderingen.

Regelmatig krijg je een e-mail met een overzicht van nieuwe wetgeving en belangrijke data. Niet te vaak natuurlijk en overzichtelijk gebundeld. 

 

 

Je houdt je knowhow up-to-date

Jij of je medewerkers kunnen makkelijk inschrijven op de seminaries en leermomenten die wij organiseren, speciaal voor jullie. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van ontwikkelingen die voor jouw kantoor en je klant belangrijk zijn. Komt het je beter uit dat onze expert zelf langskomt? Dan maken wij een afspraak wanneer het jou past.

 

 

Wat met loonadministratie ?

Elk zijn specialiteit. SD Worx is onze toonaangevende partner in loonadministratie, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing.

 

Zo sluiten onze dienstverleningen perfect op elkaar aan. En je krijgt dubbel zoveel experten, de SD-expert gespecialiseerd in hun domein bovenop de experten van Xerius.

 

Je maakt je administratie nog makkelijker en efficiënter, want de tools van SD Worx en Xerius zitten in een gemeenschappelijk platform: AccDesk.


Uniek in de sector, exclusief voor jou: het platform AccDesk

Op AccDesk vind je alle toepassingen van Xerius en SD Worx. Alle belangrijke informatie voor jou en je klant staat er samen op één enkele locatie:

  • Onze tools voor jou
  • Interessante tools voor jouw klant
  • Een handig overzicht van van events en infosessies, exclusief georganiseerd voor jou als accountant
  • Formulieren en documenten zoals de Fiscus op Zak, de startersgids, barema’s, ...
Ontdek AccDesk

Meer weten? Bel ons op 078 05 00 24

Xerius en SD Worx willen jou ondersteunen zoals jij je klant ondersteunt. Daarom werken boekhouders en accountants zo graag samen met ons. Onze service en tools geven je meer tijd om je professionalisme en knowhow nog beter te vertalen naar meerwaarde voor jouw klant.

 

Liever gecontacteerd worden ?

Vul onderstaand formulier aan en we contacteren je zo snel mogelijk.