U en Xerius: de gedroomde combinatie voor uw klanten

Achter elke geslaagde zelfstandige staat een professionele en betrokken boekhouder. Als steunpilaar en vertrouwenspersoon valt uw belang voor uw klanten nauwelijks te overschatten. Omdat Xerius dezelfde missie heeft als u – zelfstandigen begeleiden naar succes – ondersteunen wij uw knowhow met tal van tools. Dat stellen u en uw collega’s erg op prijs. Met een tevredenheidsscore van liefst 90%, om precies te zijn.

Samenwerken met Xerius: handig voor u, interessant voor uw klant

Met uw professionalisme en knowhow legt u als boekhouder sterke troeven op tafel. Maar om deze kwaliteiten efficiënt te kunnen inzetten voor uw klanten, moet u voldoende beschikken over een zeldzaam goed: tijd. Daarom stelt Xerius u service en tools ter beschikking die u werk uit handen nemen en uw administratie vereenvoudigen.


Die inspanning werpt rijpe vruchten af. In een onafhankelijke enquête zetten uw collega’s Xerius op het hoogste schavotje inzake dienstverlening, vakkennis en digitale tools. Die pluim steken we met veel trots op onze hoed. Want het betekent dat we slagen in ons opzet: uw werk vereenvoudigen.


Wist u trouwens dat ook uw klant de vruchten plukt van uw samenwerking met Xerius? Net als u zijn wij een echte specialist in de situatie van de zelfstandige. Onder uw goedkeurend oog krijgt hij begeleiding bij de opstart van zijn zaak, geven wij hem advies op maat en zorgt Xerius dat hij en zijn gezin beschermd zijn. We nemen uw klant dus veel werk en kopzorgen uit handen, zodat hij bezig kan zijn met wat echt telt voor een zelfstandige: zijn zaak.
Onze missie: uw werk zo makkelijk mogelijk maken

Ons team van specialisten staat continu voor u klaar

Hebt u een vraag over sociale bijdragen? Wenst u een inlichting over een kersverse wet? Voor elk heet hangijzer hebben wij de juiste expert in huis. U komt rechtstreeks in contact met deze specialist, zodat u snel antwoord krijgt en meteen weer verder kan.


U houdt uw knowhow up to date

Xerius nodigt u graag uit op de seminaries en leermomenten die wij organiseren, speciaal voor boekhouders en accountants. Zo blijft u makkelijk op de hoogte van ontwikkelingen die voor u en uw klant belangrijk zijn. Komt het u beter uit dat onze expert zelf langskomt? Dan maken wij een afspraak wanneer het u past.


Antwoord geven is goed, de vraag vóór zijn is beter

Xerius maakt gebruik van de nieuwste technologische tools. Voor elke klant beschikt u over een digitaal dossier, waarmee u echt tijd bespaart. U ziet zelfs aankomen met welke noden uw klant spoedig zal worstelen, zodat u proactief advies kunt geven. Om een voorbeeld te geven: u krijgt vooraf een seintje wanneer het nodig is om de sociale bijdragen aan te passen. U mag er zeker van zijn: die tips ervaart uw klant als een belangrijke meerwaarde.


Naar een echte service op maat: de website AccDesk

Samen met SD Worx biedt Xerius u een hele waaier diensten aan. Die brachten we allemaal samen op één handige plaats: de website AccDesk. U vindt er al onze tools en informatie binnen klikbereik.

Ontdek AccDeskUniek in de sector, exclusief voor u: het platform AccDesk

Op AccDesk vindt u alle toepassingen van Xerius en SD Worx. Alle belangrijke informatie voor u en uw klant staat er samen op één enkele locatie:

  • aanvraagformulieren die u nodig hebt, alle barema’s en andere nuttige documenten;
  • de datum en het programma van events en infosessies, exclusief georganiseerd voor u als boekhouder of accountant;

Via AccDesk beheert u de administratie zonder zoeken, volgt u blindelings dossiers op en zet u meteen de nodige stappen. Bovendien is het beheer erg makkelijk. U beslist wie van uw medewerkers toegang krijgt of welke beperkingen gelden voor elke gebruiker.

Ontdek AccDesk

Meer weten? Bel ons op 078 05 00 24

Xerius en SD Worx willen u ondersteunen zoals u uw klant ondersteunt. Daarom werken boekhouders en accountants zo graag samen met ons. Onze service en tools geven u meer tijd om uw professionalisme en knowhow nog beter te vertalen naar meerwaarde voor uw klant.